KÖYDE BİR KARDEŞİM VAR PROJE UYGULAMASI

Antalya İl Milli Eğitim AR-GE Birimi  bünyesince yürütülen 'Köyde Bir Kardeşim Var'projesi kapsamında Kumluca Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin mektup ve hediyeleri kardeş okulu olan kendi öğrencilerimize  Antalya Valimiz Hulusi ŞAHİN'in eşleri hanımefendi Sayın Ebru ŞAHİN tarafından okulumuza yaptıkları  ziyarette   teslim edilmiştir.Kumluca Kaymakamımız Tekin ERDEMİR'in eşleri hanımefendi Sayın Havva ERDEMİR,İlçe MEM Şube Müdürü Ali Büke ve Cumhuriyet Okulu idareci,öğretmen ve öğrencilerinin de ziyarette bulundukları okulumuzda ayrıca eğlenceli ve iş birliği gerektiren takım oyunları da hep beraberce oynanarak çocuklarımızın sosyalleşmesine katkıda bulunulmuştur.

Çocuklarımıza mutluluk katan ve kalplerini gülümseten bu projede; misafirlerimize,emeği geçen herkese, minnettar olduğumuzu dile getirerek teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

HERŞEY ÇOCUKLAR İÇİN... :)

09.01.2024 61

08-01-202408-01-202408-01-202408-01-202408-01-2024