Münire-Osman Alkan İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz: Yedi kıtada geleceğe yön veren, liderlik vasfına sahip, sorgulayan, kendi kendine yetebilmenin yanında ekip çalışması yapabilen karakterli nesiller yetiştiren, verdiği hizmetlerle kalitesini ispatlamış, başarılı ve saygın bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Misyounuz: Milli-manevi, kültürel değerleri benimsemiş ve gücünü bu değerlerden alan, birlik ve beraberlik içerisinde bütün yönleriyle gelişmiş yüksek karakterli nesiller yetiştirmek, Bu doğrultuda toplumsal önemi olan yaşayan değerlerimize sahip çıkmak, Bunlarla beraber, değerlere sahip çıkmaya ihtiyacın arttığı son zamanlarda değerlerimizi korumak ve çocuklarımıza bu değerleri gelişim dönemi özelliklerine uygun olarak kazandırabilmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.40-14.40
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(505) 795 82 55

WEB - https://munireosmanalkanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KAVAKKÖY MAH. KAVAKKÖY SK. NO 84 KUMLUCA / ANTALYA

Kütüphane Kitap Sayısı :1064
Öğretim Şekli :Normal zamanlı 2´şer sınıftan oluşan birleştirilmiş sınıflı ilkokuldur.

Yerleşim Yeri - KAVAKKÖY MAH. KAVAKKÖY SK. NO 84 KUMLUCA / ANTALYA

Adres - KAVAKKÖY MAH. KAVAKKÖY SK. NO 84 KUMLUCA / ANTALYA

Ulaşım Özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 100 Km, ilçe merkezine 8 Km